O podjetju

DigitalMedia
Matej Svoljšak s.p.
Srednje gameljne 32e
1211 Ljubljana-Šmartno

D.Š.: 40209024
TRR: SI56 3000 0002 1132 262 (Sberbank)
Matična številka podjetja: 6034357000

Podjetje DigitalMedia je bilo ustanovljeno leta 2011. V digitalnem svetu se člani ekipe vrtimo že dobro desetletje. Kalili in izobraževali smo se na lokalnih televizijskih in radijskih postajah, dandanes pa naša ekipa sodeluje pri ustvarjanju najbolj gledanih televizijskih vsebin v Sloveniji.


Videoprodukcija
Z videom smo se začeli ukvarjati leta 2003 na lokalni televiziji v Škofji Loki. Nabrali smo si veliko izkušenj, ki jih sedaj s pridom uporabljamo tudi na komercialni televiziji POP TV in KANAL A. Prepričani smo, da boste z našim delom zadovoljni tudi VI!

Izdelava spletnih strani
Izdelali smo že preko 10 spletnih strani za podjetja, društva in posameznike. Spletno stran izdelamo hitro in (glede na cene ostalih podjetij) več kot ugodno! Poskrbimo tudi za to, da kasneje svojo spletno stran lahko urejate sami.

Odnosi z javnostmi
Skozi leta smo si v potovanju po slovenskem medijskem prostoru spoznali veliko ljudi, ki delujejo v slovenskih medijih. Skupaj z njihovo pomočjo vam ponujamo pisanje člankov-novic, pošiljanje prek naše medijske mailing liste (na voljo različne liste: internetni portali, časopisi, radijske postaje, televizijske postaje), skrb za glasbene skupine, ansamble, koordinacijo in komuniciranje z mediji na dogodkih, …

Fotografiranje
Nudimo portretno fotografiranje, fashion fotografiranje, fotografiranje nosečnic, fotografiranje pogrebov, …
Vabljeni, da si ogledate našo spletno stran: www.kjut-photography.com